De Energieplanner Plus
Uw online EBS, energiebewaking- en registratiesysteem.

De Energieplanner Plus

Dé unieke combinatie tussen data en duurzaamheid, inzicht en actie. De EnergiePlanner is het snelst groeiende bespaarplatform waar duizenden bedrijven u voor gingen en nu 7 tot 50% besparen op de energierekening.

De EnergiePlanner biedt zowel een economisch rendabele, als een duurzame online oplossing voor grip op de energiesituatie van uw onderneming of instelling. Én voldoe direct aan de wet- en regelgeving!
Actieplanner
De actieplanner is voor u op maat gemaakt door uw persoonlijke energieadviseur en bestaat uit uw specifieke bespaaracties. Zowel gebouwgebonden als administratieve kansen zijn hierin meegenomen. Met de actieplanner beheert u zelf het tijdspad van deze acties op basis van investering, besparing, terugverdientijd en een persoonlijke toelichting.

Energieverbruik
Het energieverbruik toont het actuele gebruik in uw pand. U kan hiermee het resultaat van uitgevoerde acties nagaan. Ook helpt dit bij het zoeken naar de ideale instellingen van installaties en apparaten. Door het combineren van inzicht en data analyse bespaart u over het algemeen 15% extra op energie. Zowel de stroom- als gasdata is inzichtelijk per jaar, maand, week en dag. Het gasverbruik wordt per uur weer -ge geven, het stroomverbruik is zelfs per kwartier te zien.

Energiespaarpot
De energiespaarpot geeft de netto besparing in euro’s weer. Deze is bepaald aan de hand van de gedane investeringen, de meetdata en uw werkelijke energie kosten. Het laat dus de daadwerkelijke besparing zien. U ziet hier dus precies wanneer u uw investering heeft terugverdiend, en hoeveel u per jaar gaat verdienen aan energiebesparing.

Energiebesparing
De energiebesparing geeft de besparing in stroom en gas weer. Dit wordt gecombineerd en verrekend tot de totale besparing in CO2 (dit wil de overheid graag weten) en geeft een toekomstbeeld van de totale besparing per jaar.

Voordelen

Inzicht in uw energieverbruik
Maatwerkoplossingen voor besparing
Concreet bespaaractieplan
Geeft invulling aan wettelijke verplichtingen
Gericht werken aan uw duurzaamheidsdoelen
Gimme data! I can't make bricks without clay
Sir Arthur Conan Doyle
Wat en wie?
Bent u binnen uw organisatie of instelling verantwoordelijk voor energiezaken? Dan kunt u met de EnergiePlanner de kosten zo laag mogelijk houden. Het systeem leent zich uitstekend om energiezaken te bespreken en verschillende acties te prioriteren.

EnergiePartners is de ontwikkelaar van de EnergiePlanner en volledig onafhankelijk. Uiteraard werken we volgens moderne veiligheidsstandaarden. Uw data wordt niet gedeeld en is alleen zichtbaar voor u, en uw persoonlijke energieadviseur. De informatie over de acties is anoniem en wordt niet gedeeld met derden, tenzij u dit zelf doet middels de rapportage
De verdere ontwikkeling van de Energieplanner wordt mede mogelijk gemaakt door de EU
EnergiePartners maakt uw energieverbruik inzichtelijk en biedt duurzame oplossingen om nieuwe besparingen te realiseren.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

© 2017 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden