EnergiePlanner Plus

Energie besparen, geld overhouden

Duurzaam energie besparen

Wil jij duurzaam op de zakelijke energie besparen? EnergiePartners staat voor je klaar. Of je nu EED-plichtig bent, aan de informatieplicht energiebesparing moet voldoen of geld wil besparen. Wij ondersteunen je. Hoe? Met onze EnergiePlanner Plus. De online energiebesparingstool waarmee jij inzicht hebt in het zakelijke energieverbruik. Houd geld over en verminder de CO2-uitstoot van jouw onderneming. Daarnaast voldoe je direct aan de wettelijke verplichtingen. Echt pure winst dus. Een groene toekomst start nu. Doe je mee?
Het EnergiePlanner dashboard met daarop de energiemonitoring, het energieadvies en de energiebesparing

Hoe werkt de EnergiePlanner Plus?

Actieplanner
Jouw persoonlijke energieadviseur is langsgeweest voor een energiescan. Samen hebben jullie alle besparingsmogelijkheden bekeken en persoonlijke energiedoelstellingen vastgesteld. Jouw adviseur heeft dit omgevormd naar concrete energiebesparingsacties. Deze zijn te bekijken in de EnergiePlanner Plus van jouw onderneming. Zie in één overzicht welke acties je kunt uitvoeren. Van verplichte (erkende) maatregelen tot aan slimme acties speciaal voor jouw situatie. Daarnaast heb jij als Plus-gebruiker inzicht in bijvoorbeeld administratieve kansen. Nóg meer acties voor nóg meer besparing.

Energieverbruik
Benieuwd naar de resultaten van de uitgevoerde acties? Bekijk dan het actuele energieverbruik. Met de EnergiePlanner Plus bespaar je al snel 15% extra op energie. Volg de stroom- en gasdata. Zo heb jij altijd grip op het actuele zakelijke energieverbruik per jaar, maand week óf dag.

Energiespaarpot
Uiteraard wordt jouw onderneming ook beloond voor alle goede inspanningen. Dit zie je in de energiespaarpot. Bekijk hier de netto besparing in euro’s. Dit kan al snel oplopen tot flinke bedragen. Aan de hand van gedane investeringen, de meetdata en de uiteindelijke kosten zie jij overzichtelijk de daadwerkelijke besparing.

Energiebesparing
Hier bekijk je de besparing in gas én stroom. Dit wordt gecombineerd, verrekend en weergegeven in de totale CO2 besparing. Fijne informatie voor jouw bedrijf, maar ook voor de overheid. Klopt het bevoegd gezag aan de deur? Dan kun je met één druk op de knop dit overzicht tonen.
Persoon gebruikt een tablet

Voordelen

Werk heel gericht aan duurzaamheidsdoelen
Voldoe direct aan de Wet Milieubeheer
Bespaar al snel 15% meer op energie dan met de EnergiePlanner Basic
Extra specifieke energiebesparingsacties voor jouw onderneming
Altijd een online en actueel inzicht in het energieverbruik
Jaarlijks een adviesgesprek met jouw persoonlijke adviseur
Gimme data! I can't make bricks without clay
Sir Arthur Conan Doyle
Actieplanner met energieadvies en energiebesparing in de EnergiePlanner
Energiemonitoring in de EnergiePlanner
Energiebesparing CO2 en euro's in de EnergiePlanner
Fulco Barth, accountmanager bij EnergiePartners

Geïnteresseerd?

Direct aan de slag met energiebesparing?
Neem contact op met Fulco Barth
Fulco
De verdere ontwikkeling van de Energieplanner wordt mede mogelijk gemaakt door de EU
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
© 2023 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacyverklaring