De Energieplanner Basic
Uw online EBS, energiebewaking- en registratiesysteem.

De Energieplanner Basic

Dé unieke combinatie tussen data en duurzaamheid, inzicht en actie. De EnergiePlanner is het snelst groeiende bespaarplatform waarmee duizenden bedrijven aan de Informatieplicht en Wet Milieubeheer voldoen.

De EnergiePlanner Basic biedt zowel een economisch rendabele, als een eenvoudige oplossing voor voldoen aan de wetgeving. Alle maatregelen die op u van toepassing zijn, worden inzichtelijk gemaakt. Het fungeert als Plan van Aanpak welke 24/7 online beheerd kan worden. Én, krijgt u een vraag van de overheid om inzicht te verschaffen, dan doet u dat met 1 druk op de knop.
Actieplanner
De actieplanner is voor u op maat gemaakt door een professional en bestaat uit uw specifieke bespaaracties. Gebouwgebonden, verplichte (erkende) maatregelen zijn hierin meegenomen. Met de actieplanner beheert u zelf het tijdspad van deze acties basis van investering, besparing en terugverdientijd.

Energieverbruik
Het energieverbruik toont het actuele gebruik in uw pand. U kan hiermee het resultaat van uitgevoerde acties nagaan. Ook helpt dit bij het zoeken naar de ideale instellingen van installaties en apparaten. Voor een aantal branches is het monitoren van het gebruik zelfs verplicht. Zowel de stroom- als gasdata is inzichtelijk per jaar, maand, week en dag. Het gasverbruik wordt per uur weergegeven, het stroomverbruik is zelfs per kwartier te zien.

Energiespaarpot
De energiespaarpot geeft de netto besparing in euro’s weer. Deze is bepaald aan de hand van de gedane investeringen, de meetdata en uw werkelijke energiekosten. Het laat dus de daadwerkelijke besparing zien. U ziet hier precies wanneer u uw investering heeft terugverdiend en hoe veel u per jaar gaat verdienen aan energiebesparing.

Energiebesparing
De energiebesparing geeft de besparing in stroom en gas weer. Dit wordt gecombineerd en verrekend tot de totale besparing in CO2 (dit wil de overheid graag weten) en geeft een toekomstbeeld van de totale besparing per jaar.

Voordelen

Voldoen aan de wetgeving
Inzicht in uw energieverbruik
Maatwerkoplossing voor wetgeving en besparing
Concreet bespaaractieplan
Gericht werken aan overheids- en duurzaamheidsdoelen
Gimme data! I can't make bricks without clay
Sir Arthur Conan Doyle
Wat en wie?
Bent u binnen uw organisatie of instelling verantwoordelijk voor energiezaken en/of wettelijke zaken? Dan kunt u met de EnergiePlanner de kosten zo laag mogelijk houden en zo snel mogelijk aan de wettelijke verplichting voldoen, zonder moeite!

EnergiePartners is de ontwikkelaar van de EnergiePlanner en volledig onafhankelijk. Uiteraard werken we volgens moderne veiligheidsstandaarden. Uw data wordt niet gedeeld en is alleen zichtbaar voor u, en uw persoonlijke energieadviseur. De informatie over de acties is anoniem en wordt niet gedeeld met derden, tenzij u dit zelf doet middels de rapportage
De verdere ontwikkeling van de Energieplanner wordt mede mogelijk gemaakt door de EU
EnergiePartners maakt uw energieverbruik inzichtelijk en biedt duurzame oplossingen om nieuwe besparingen te realiseren.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

© 2017 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden