Slimme meter voor bedrijven | EnergiePartners helpt je

Vraag je je af of de slimme meter voor bedrijven een slimme investering is? EnergiePartners legt je graag uit waarom wij vinden van wel. De slimme meter is een digitale meter die jouw zakelijk energieverbruik ter plekke uitleest. Hij maakt het op afstand inzichtelijk. De slimme meter uitlezen is dus verleden tijd. Daarnaast stuurt de slimme meter deze gegevens door naar jouw energieleverancier. Het maakt jouw energieverbruik inzichtelijk. Bekijk het gasverbruik per uur en het elektriciteitsverbruik zelfs per kwartier. Optimaliseer jouw energieverbruik op basis van jouw openingstijden en voorkom verspilling van geld en energie. Netbeheerders in Nederland zijn de slimme meters aan het plaatsen. Wil je sneller gebruikmaken van de slimme meter? Laat ons hem dan voor jou aanvragen. De eenmalige investering bedraagt €95 excl. btw.

De voordelen van de slimme meter

Voor sommige ondernemers is een slimme meter een optie. Voor steeds meer branches daarentegen is óf wordt de slimme meter een verplichte maatregel. Naast dat het ‘moet’, brengt het slimme meter ook veel voordelen met zich mee. Nederland streeft naar een schone en bovenal betaalbare energievoorziening. Hiervoor is het Energieakkoord getekend. In dit akkoord staan onder andere doelstellingen omtrent energiebesparing. Door te werken met een slimme meter draag jij bij aan het behalen van deze doelstellingen. Met de slimme meter krijg jij nauwkeurig inzicht in het energieverbruik van jouw onderneming. Zo kunnen energieleveranciers de vraag naar en het aanbod van energie optimaal op elkaar af stemmen. Naast dat een slimme meter jou uiteindelijk geld oplevert, werk je ook mee aan een duurzaam energiesysteem voor een groene toekomst. Echt pure winst dus!

Slimme meter voor het mkb

Ook als mkb’er is het raadzaam een slimme meter aan te vragen. Wil je hier hulp bij of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Fulco Barth per mail op f.barth@energiepartners.com of via +31 (0)30 207 40 70. Je kunt ook mailen naar info@energiepartners.com

EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
© 2023 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacyverklaring