Ondernemers Made for Change

Nov 4, 2021

Van donderdag 28 oktober tot en met vrijdag 5 november is de Nationale Klimaatweek. Een week waarin we stilstaan bij klimaatbewust leven en werken, slimmer energie opwekken, de klimaatdoelen van 2030 en wat er nog moet gebeuren in Nederland om dit te halen. De Nationale Klimaatweek is er om burgers, bedrijven en de overheid te inspireren om zich in te zetten voor een beter klimaat.

In het kader van de Nationale Klimaatweek heeft Triodos Bank het platform ‘Ondernemers Made for Change’ opgezet. Op dit platform zijn ruim 300 bedrijven aangesloten. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze leveren een directe bijdrage aan een beter klimaat.

EnergiePartners is één van de bedrijven op het platform ‘Ondernemers Made for Change’. Een bijdrage leveren aan een beter klimaat is precies waar wij voor staan! Wij helpen ondernemers met energiebesparing en het verduurzamen van hun bedrijfspand(en). Voor ondernemers, door ondernemers. Sterker nog: wij stoppen niet totdat het klimaatprobleem is opgelost!

Wil je jouw bedrijfspand(en) verduurzamen? Zodat ook jij een grotere bedrage levert aan een beter klimaat? Wij helpen je vol energie met het besparingsproces. Neem gerust contact op met Fulco. Mail naar f.barth@energiepartners.com of bel 030 207 40 70. Hij helpt je graag op weg!

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

© 2023 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacyverklaring