Even voorstellen: Pieter

Mar 4, 2021

Ontmoet onze nieuwe collega! Via een LinkedIn-post is Pieter bij ons terecht gekomen. Begin december is hij bij ons gestart. Zijn functie: energieadviseur. We stellen hem graag aan je voor!

De keren dat Pieter op ons kantoor is geweest, is vanwege de coronacrisis op één hand te tellen. Ondanks dat zijn de eerste drie maanden bij EnergiePartners goed verlopen. Pieter houdt zich bezig met hoe bedrijven energie kunnen besparen, zodat ze hun CO2-uitstoot verminderen en een bijdrage leveren aan een beter milieu.

“Het leukste aan het werk bij EnergiePartners is dat ik bedrijven help met de energiebesparing door middel van praktische oplossingen.”

Bedrijven helpen met energiebesparing is waar Pieter energie van krijgt in zijn werk. Door steeds meer te leren wil hij een steeds grotere bijdrage leveren aan verduurzaming. De uitdaging zit voor hem in het begrijpen hoe binnen bedrijven omgegaan wordt met energie. Net als het analyseren hoe bedrijven kunnen besparen op het verbruik.

“Hoe wij omgaan met energie is cruciaal voor hoe onze wereld eruit gaat zien. Ik denk dat specifiek energiebesparing een belangrijke stap is in deze energietransitie.”

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
© 2023 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacyverklaring