Corona en thuiswerken

Mar 16, 2020

Tips voor energiebesparing tijdens corona

Het coronavirus heeft een grote impact op Nederland. Bij EnergiePartners weten we als geen ander dat ondernemers nu druk zijn met andere onderwerpen. Toch hebben we een aantal kleine tips voor het komende jaar om geld te kunnen besparen.

Mogelijk werken jouw medewerkers ook vanuit huis. Kantoren in ons land staan namelijk op dit moment en de komende tijd massaal leeg. Juist daarom goed om te controleren of alle installaties en verwarming daar wel uitstaan. Wanneer deze onnodig aan blijven staan is dit niet alleen zonde van de energie, maar ook het geld. Je kunt voor de zekerheid ook jouw persoonlijke EnergiePlanner raadplegen. Zo heb je direct inzicht in jouw gas- en energieverbruik.

Wij willen iedereen veel sterkte en gezondheid toewensen voor de komende periode.

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
© 2023 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacyverklaring