Leer wat meer over ons
Waarom we doen wat we doen.


Missie van EnergiePartners
EnergiePartners wil een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de wereld. Deze bijdrage bestaat met name uit het stoppen van energieverspilling in de gebouwde omgeving. Hier ligt onze expertise.

Visie van EnergiePartners

De energietransitie begint met het stoppen van energieverspilling. Immers, energie die niet verbruikt wordt, hoef je ook niet duurzaam op te wekken.

Energiebesparing wordt steeds makkelijker door betere technische hulpbronnen. In combinatie met persoonlijk contact zorgen deze voor een optimaal resultaat.

Mensen houden er niet van dikke, ingewikkelde rapporten te lezen. Ze gaan liever met een concreet stappenplan aan de slag.

Verduurzaming is geen momentopname maar gaat over structurele verandering. Daarom kiezen wij voor lange termijn relaties met onze klanten.
Niemand is tegen energie­besparing
Martin Kloet

Wat is onze werkwijze?

Klanten gaan aan de slag door een bewezen methodiek die wij toepassen.
Onderdeel van deze methodiek is het inzetten van technologie, het zichtbaar maken van energie en persoonlijk contact.
Wij geloven in de kracht van samenwerken met partners.

Wat levert het op?
Klanten krijgen concrete en praktisch toepasbare energie bespaaracties die direct geld opleveren.
Klanten worden blij doordat ze direct geld kunnen besparen en hierdoor creëren wij ambassadeurs.
Wij willen één van de drie gezichtsbepalende energieadvies organisaties in Nederland zijn.

De 7 kernwaarden van EnergiePartners

Vooruitstrevend
Duurzaam
Inspirerend
Eerlijk
Deskundig
Energiek
Eenvoud

Energieplanner

De Energieplanner is een online energiebesparingstool die energiemonitoring en energieadvies combineert. Met de Energieplanner kunt u makkelijk handhaven, stimuleren en/of monitoren.

Groots Besparen

Ruim 400.000 bedrijven kunnen nog fors besparen op hun energierekening en op hun energieverbruik, dit loopt op tot wel tienduizenden euro’s besparing. Collectieven kunnen deze voordelen op grote schaal realiseren. EnergiePartners biedt hiervoor dé oplossing met een nieuw, schaalbaar, duurzaam en klantbindend business model: de Energieplanner!

Lees er meer over

Dynamisch toezicht

Heeft u ook de belangrijke taak gekregen om te handhaven op energiebesparende maatregelen? Loopt dat bij u gestructureerd, overzichtelijk en is het van de gewenste kwaliteit? Om invulling te geven aan handhaving en stimulering zijn partners essentieel. Wij combineren inhoud, kwaliteit, structuur en overzicht.

Lees er meer over
Overige diensten

SDE+ AANVRAAG

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is een landelijke subsidieregeling voor bedrijven die duurzame energie willen produceren.

SLIMME METER AANVRAGEN

De slimme meter registreert hoeveel stroom en gas u verbruikt. De gegevens worden automatisch doorgestuurd naar uw energieleverancier.

ENERGIEBELASTING TERUGGAVE

Bepaalde bedrijven komen in aanmerking voor teruggaaf van een deel van de energiebelasting (EB) en wij kunnen dat verzorgen.

EED ONDERZOEK

Voor de Europese Energie-Efficiency Richtlijn een onderzoek uitvoeren, met als doel het terugdringen van het energieverbruik van uw onderneming.

INFORMATIEPLICHT EN ERKENDE MAATREGELEN

Bedrijven moeten in 2019 voldoen aan de informatieplicht. Dit houdt in dat zij moeten laten zien aan het bevoegd gezag dat zij bezig zijn met energie besparing. Erkende maatregelen bieden het bedrijfsleven duidelijkheid hoe te voldoen aan de wettelijke verplichting om energie te besparen.

ADVIESGESPREK & TRAININGEN

Vraagt u zich af of EnergiePartners een geschikte partij is voor u en uw bedrijf? We komen graag langs voor een adviesgesprek.
EnergiePartners maakt uw energieverbruik inzichtelijk en biedt duurzame oplossingen om nieuwe besparingen te realiseren.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

© 2017 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden