Duidelijk inzicht
Precies op de hoogte van concrete besparingen.

De Energieplanner

Door het samenbrengen van verschillende expertises en ervaringen heeft EnergiePartners een nieuw besparingsconcept ontwikkeld welke mede geïnitieerd is door (nieuwe) klantvragen.

Om onderscheidend in een competitieve markt te kunnen acteren, is een unieke online energie-besparingstool ontwikkeld die voor eindgebruikers, maximale besparing en een op maat gesneden advies oplevert.
Klanten worden via persoonlijk advies door onze eigen energie adviseur en de online besparingstool van a t/m z geholpen. Niet alleen met het inzichtelijk krijgen van het energieverbruik maar eveneens met concrete besparingsadviezen en bijbehorende investeringen.

EnergiePartners wil als partner van onze klanten, helpen met energie bewustwording, het besparen van energie en een meer duurzame uitstraling realiseren. Dit wordt verwezenlijkt door middel van de Energieplanner; een online energiebesparingstool dat energiemonitoring en energieadvies combineert.

De Energieplanner geeft inzicht in:

Concrete bespaaradviezen
Het energieverbruik
De investeringsmogelijkheden in acties voor een klant
Daadwerkelijke besparingen
Gimme data! I can't make bricks without clay
Sir Arthur Conan Doyle
Wat willen we bereiken?
Het doel van de Energieplanner is het verwezenlijken van budget neutraal verduurzamen. De Energieplanner gaat ervanuit dat grote investeringen worden bekostigd met de besparingen van eenvoudiger besparingsacties. Deze eenvoudige acties worden eerder uitgelicht en zullen zorgen dat de spaarpot gaat lopen.
De verdere ontwikkeling van de Energieplanner wordt mede mogelijk gemaakt door de EU
EnergiePartners maakt uw energieverbruik inzichtelijk en biedt duurzame oplossingen om nieuwe besparingen te realiseren.
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

© 2017 EnergiePartners | Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden